1 Şubat 2013 Cuma

Tribünlerin En Kötü Top 3'ü

Geçenlerde yaptığım tribünlerde gördüğüm, dinlediğim, bildiğim tezahüratların ilk üçünü yapmıştım. Bu sefer iş daha da zor. En kötülerin sıralamasını yapıyoruz. Yine her türlü ekleme, çıkarma önerilerine açığım. Şimdiden belirteyim.

3. Fenerbahçe taraftarından geliyor. Malumunuz: "Beni yak kendini yak Mamadou Niang." Ağır alkolün etkisinden olsa gerek. Yoksa böyle bir şeyi bestelemenin başka izahı yok.


2. Beş yaşında bir kardeşim var. Şu an anaokuluna gidiyor. Öğretmeni "Mini mini bir kuş donmuştu..." minvalinde şarkılar öğretiyormuş sınıfta. Geçen gün de onlardan kendi kendilerine basitçe bir tekerleme uydurmalarını ve şarkı gibi ezgiyle söylemelerini istemiş. Gruplara ayrılmışlar. Bizimki ve arkadaşı şöyle bir şey "bestelemiş": "Beyaz beyaz süt beyaz, kar beyaz; her yer bembeyaz.". Bu videodaki besteyi yapan insanlarda beş yaşındaki insanın zekası yok, maalesef.

1.Az öncekinde çok ağır konuştum. Bunda konuşursam blogspot ikinci kez kapanabilir. Yorumsuz...

NOT:Bakmayın ciddi yazdığıma. Gecenin saat kaçı olmuş evde kahkaha atıyorum. Özellikle Galatasaray taraftarına teşekkür ederim. Muazzamlar.

Ufuk Tolga Aldırmaz

1 yorum:

  1. Bizim Çarşı Grubunun özellikle GSli taraftarlara ders vermesi gerekiyor. Görünen bu...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...